miercuri, 10 noiembrie 2010

Slabire cu ajutorul Cavitatiei – tratament revolutionar estetic de inlocuire a liposuctiei

Sistem revolutionar bazat pe unde magnetice si ultrasunete utilizat în estetică ca alternativă a liposuctiei în tratamentul adipozităţii localizate şi al celulitei.

Efectul acestor unde creează presiuni care stimulează şi cresc schimburile dintre celulele adipoase şi spaţiile intracelulare, drenând celulele grase în exces si lichidele conţinute în interior restabilind astfel condiţiile fiziologice ale unui ţesut sănătos. Această creştere a presiunii, provoacă mai întâi, ruptura legăturilor intracelulare a zonelor adipoase (efect de despachetare) apoi continuă cu aplicarea rupturii specifice a peretelui celular, dintr-o parte a acestor legături. Zonele adipoase au proprietatea de a putea creşte în dimensiune, rămânând totuşi constante din punct de vedere numeric.

Acest lucru înseamnă că, dacă se va întâmpla ca o persoană să se îngraşe după aceste tratamente, va păstra totuşi un profil mai armonios şi mai omogen.

Dispozitivele speciale bazate pe ultrasunete externe foarte inalte permit acţionarea, atât în profunzime cât şi la suprafaţă straturilor adipoase. Trecerea omogenă a undelor emise permite o constrictie a pielii putand fi utilizată pentru a remedia eventuale aglomerări sau o lipsă de omogenitate provocate de tehnica chirurgicală.

CavitaR Basic este un echipament pe deplin sigur, eficient si usor de aplicat. Numarul de sedinte de tratament complet este hotarat de catre profesionist, cu o frecventa de una sau doua sedinte saptamanale, fara a putea sa depaseasca 40 de min. durata unei sedinte. Profesionistul va trebui sa recomande respectarea unei alimentatii bune pentru a inlesni rezultatele tratamentului. Manipulul se va aplica direct pe piele, aplicand in prealabil gelul fitoreductor pentru o buna conductie.

Tratamentul cu Cavita R rezolva intr-o maniera definitiva problemele legate de aspectul inestetic al celulitei, de strat adipos si grasime localizata cu rezultate inca de la prima sedinta printr-o metodă rapidă, plăcută, non invazivă .

Celule adipoase sunt celule de sine statatoare care odata distruse si eliminate cu ajutorul undelor magnetice nu se mai refac, rezultatul devenind astfel DEFINITIV !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu