joi, 4 noiembrie 2010

Cap 2.1 Dieta folosind alimente cu calorii negative
Exista alimente cu calorii negative ? Nu, dar, asa sint denumite. Aceste
alimente ( fructe si legume ) contin atit de putine calorii, incit organismul
trebuie sa consume din grasimile depozitate in organism, pentru a putea
digera alimentele care contin calorii negative. Adica organismul consuma
mai multe calorii, decit caloriile propriu-zise obtinute din digerarea
alimentelor ingerate. Rezulta ca utilizind aceste alimente in hrana zilnica,
obtinem o scadere in greutate.
Mincam si totusi slabim ? Da ! Ne simtim satui ? Da !
Si slabim natural, fara pastile, si fara sa ne auto-infometam !
Dar care sint alimentele , legume si fructe, care fac parte din aceasta
categorie ?
Sint cele care contin multa apa : varza, broccoli, castravete, rosii, morcov,
ceapa, andive, spanac, mere, grapefruit, portocale, pepene, dovlecei, si
altele.
Acesta este inca un mic secret pentru slabit natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu