miercuri, 10 noiembrie 2010

“Descopera Cum Am Reusit Sa Slabesc 3 Kg In 7 Zile, Fara Sa Folosesc Pastile, Infometare, Diete Complicate Sau Exercitii Fizice Plictisitoare...Si Cum

“Descopera Cum Am Reusit Sa Slabesc 3 Kg In 7 Zile, Fara Sa Folosesc Pastile, Infometare, Diete Complicate Sau Exercitii Fizice Plictisitoare...Si Cum Poti Obtine Si Tu Exact Aceleasi Rezultate...

Dar adevarul este ca nu oricine poate slabi pana la 3 kg in 7 zile!

Poate ca asta nu este pentru tine? Nu pot garanta absolut nimic, pentru ca nu te cunosc personal. Nu stiu ce varsta ai, ce greutate ai si ce vointa ai.

Deci iti sugerez sa citesti cu atentie urmatoarea fraza:

Daca iti doresti cu adevarat sa slabesti 3 kg in 7 zile, nu ai nevoie decat de un singur lucru,si acela este: sa fi capabil sa iei decizia de ati schimba odata pentru totdeauna alimentatia si stilul de viata...

...acesta este motivul pentru care spun ca NU ORICINE poate slabi 3 kg in 7 zile!

Dar..nu trebuie sa faci aceasta schimbare peste noapte! Nicidecum..facand doar cateva modificariin alimentatie si in stilul de viata poti avea cateva rezultate exceptionale.

Tocmai am stabilit asteptarile pe care tu le poti avea, urmand cateva sfaturi practice.

Daca tu crezi ca schimbandu-ti alimentatia si stilul de viata, te va ajuta sa slabesti sanatos si definitiv (si de ce nu, 3kg in 7 zile...sunt foarte multe cazuri, exemple mai acusi)..atunci eu cred ca pot sa te ajut in acest jurnal.

Vreau sa-ti impartasesc cateva idei. Vreau sa-ti spun cateva lucruri despre slabire si diete, pe care probabil nu le-ai mai auzit pana acum. Vreau sa-ti ofer o perspectiva diferita.

Ca sa incepem acest jurnal vreau sa iti ofer o privire de ansamblu si mai apoi sa-ti spun povestea mea..eu, Camelia, o fosta obeza..

In primul rand cred ca trebuie sa ai o imagine de ansamblu!

Iar mai apoi o sa iti dezvalui mai multe detalii, pana cand o sa ai tot ce este necesar sa faci o schimbare in bine...chiar si incepand de astazi!

Iata ce trebuie sa faci pentru a slabi sanatos si definitiv, chiar pana la 3 kg in 7 zile:

1. Elimina alimentele care te impiedica sa pierzi grasimea..

- Renunta definitiv si cat mai repede la tot ce se termina in "OZA" si anume: zaharoza, fructoza, lactoza si maltoza.

- Nu consuma niciodata mancarurile care fac parte din urmatoarea categorie: conservat, procesat, fast-food, prajit, rafinat, pasteurizat si tot ce are alcool, acid, uleiuri hidrogenate, in special renunta la margarina..

- Consuma numai alimente recomandate, si elimina-le pe cele interzise (mai multe detalii mai acusi)

2. Consuma alimentele care accelereaza pierderea grasimii.

- O scurta lista ar fi urmatoare: ouale, toate legumele, fructele (mai putin cele dulci), pestele, pieptul de pui, untul, nucile, uleiul de masline virgin, baconul, avocado, soia, fainoase integrale, dovleac, fasole, varza..practic toate zarzavaturile.

3. Urmeaza un plan in mai multe etape care sa te ajute sa combini alimentele in asa fel incat sa ai EFICIENTA MAXIMA.

Totodata poate fi de un real folos, daca faci parte dintr-o comunitate de oameni care doresc sa slabeasca schimbandu-si alimentatia si stilul de viata...(mai multe despre aceste lucruri mai tarziu).

Inainte sa intru in mai multe detalii..doresc sa-ti impartasesc povestea mea..

Buna. Numele meu este Camelia si am 29 de ani.

Eu cred ca seman foarte mult cu voi. Acum 3 ani eram o femeie fericita, aveam un corp de invidiat ( nu exact 90-60-90, insa aveam greutatea perfecta pentru varsta respectiva.). Eram sanatoasa si aveam si un mariaj absolut minunat.

Atunci s-a nascut primul meu copil, Adrian. A fost cu adevarat cel mai frumos cadou pe care l-am primit pana atunci de la Dumnezeu. Sarcina a decurs destul de bine si eram cu totii fericiti. Desi m-am ingrasat cu cateva kilograme dupa sarcina, am zis ca e ceva normal, si mi-am continuat viata precum inainte.

Dupa mai putin de un an de zile am ramas din nou insarcinata. Era al doilea copil al meu (David) ! Ma simteam minunat. Prima sarcina a mers bine, Adrian era sanatos, deci ma asteptam ca si aceasta sarcina sa decurga normal. Ceea ce s-a si intamplat.

Dupa aceasta sarcina lucrurile au inceput sa se schimbe in viata mea. Am depus aproximativ 20 de kilograme. Atunci am luat in serios pentru prima data ideea de a incepe o cura sau o dieta.

Am incercat o prima dieta, si am renuntat dupa un timp pentru ca nu vedeam rezultate. Apoi am incercat o alta dieta, recomandata de cineva. Am reusit sa slabesc, sa dau jos cateva kilograme, insa dupa o perioada, m-am ingrasat inapoi, ba mai mult, aveam mai multe kilograme decat inainte de a ma apuca de dieta respectiva.

Atunci am crezut ca cel mai probabil voi ramane mereu asa si m-am resemnat. Problema a fost ca, odata cu trecerea timpului aveam din ce in ce mai multe kilograme, iar de aici, au inceput primele probleme in familie.

Relatia pe care o aveam cu sotul meu a inceput sa se transforme…la inceput intr-una de amicitie, pentru ca mai apoi sa fie indiferent fata de mine, acuzand mereu faptul ca “tu nu faci nimic sa slabesti”…

Mai mult decat atat incepusem sa am probleme de sanatate din cauza kilogramelor in plus. Aveam colesterolul ridicat, fapt care mi-a declansat probleme la inima.

Nimic nu mergea bine atunci..sotul meu a gasit o oportunitate si a plecat la munca in afara tarii, iar eu am intrat in depresie… Totusi, probabil ca am fost foarte norocoasa pentru ca am avut o prietena veche care a venit la mine acasa si avut grija atat de mine cat si de copii pentru o perioada.

Intr-o zi aceasta prietena, pe care o cheama Oana, mi-a spus ca are o dieta de la un am..si ca aceasta dieta este una oarecum “miraculoasa” in sensul ca majoritatea acelora care au incercat-o au avut si rezultate.

Astfel ca, prietena mea mi-a adus dieta respectiva si am inceput-o…trebuie sa recunosc ca am avut ambitie si ca Oana a fost mereu langa mine si m-a sustinut.

Intr-o perioada relativ scurta am reusit sa dau jos kilogramele pe care le-am pus dupa a 2a sarcina…lucru care mi se pare incredibil.

Ba mai mult decat atat fata de dietele pe care le-am incercat pana acum…nu imi este foame…si asta poate ca si din cauza faptului ca dieta, practic te invita sa manci cam de 5,6 ori pe zi… si nici macar nu fac vreun sport sau exercitii.

Am din ce in ce mai multa energie, iar corpul meu arata din ce in ce mai bine.. Si ceea ce este mai important pentru mine..ca nu am mai pus niciodata acele kilograme inapoi, iar acum corpul meu arata chiar mai bine decat inainte de ultima sarcina.

Am reusit sa trec peste depresie si peste problemele de sanatate, colesterolul meu a scazut, am energie mai multa ..iar sotul meu s-a intors acasa si surprinzator se pare..si-a schimbat si el atitudinea, iar acum suntem o familie fericita, din nou :)

Totusi acum ceva timp a venit la mine un prieten de familie care dorea si el sa slabesca. A incercat mai multe diete, insa mereu punea inapoi kilogramele dupa dieta.

A venit la mine si i-am oferit informatiile pe care le-am urmat si eu, si..se pare ca dieta a lucrat si pentru el, astfel ca a reusit sa slabeasca atat cat si-a propus.

Dupa ce a reusit acest lucru, intr-o seara m-am trezit cu el la usa mea…si mi-a propus sa impartim aceasta informatie cu cat mai multa lume. Mi-a spus ca are cativa amici care pot sa raspandeasca aceasta informatie pe internet

Intai am fost sceptica, dar in ultima faza am fost de acord si asa am ajuns sa va impartasesc povestea mea..

Iar acei amici sunt de fapt Echipa CumSlabesc, in care ma aflu si eu. Nu suntem doctori sau nutritionisti, insa suntem siguri ca va putem ajuta.

Elimina alimentele care te impiedica sa pierzi grasimea.

Totul incepe aici.

Hai sa vedem care ar fi dusmanii tai, daca urmezi aceste concepte.

Dusmanul tau nr 1 este ZAHARUL!

Bineinteles ca nu este vorba doar de zaharul pur, ci si de fructoza si maltoza.

Fructoza este zaharul gasit in fructe, miere si siropul de porumb. Este aproape de trei ori mai dulce decat zaharoza.

Cand fructoza este adaugata mancarurilor procesate, producatorii pot spune ca produsele lor nu contin zahar. Aceasta este o “tehnica legala” din moment ce fructoza este un zahar in sine…

Fructoza este o monozaharida absorbita aproape intact la nivelul sistemului digestiv si descompusa in glucoza, de catre ficat.

Maltoza este zaharul gasit in grane. Este o dizaharida, insa nu se descompune in fructoza sau galactoza, ci in glucoza. Pentru dvs este cea mai agresiva forma de “zahar”.

Fara “OZA” pentru tine! Fara alimentele ce contin “OZA”!

Cu alte cuvinte, fara produse de panificatie (inclusiv painea integrala, cereale, paste),popcorn, prajituri, sucuri procesate, fructe in cantitati mari (in special cele dulci precum bananele, ananasul)

Un lucru de retinut consta in faptul ca, toti cei care vor sa slabeasca trebuie sa-si regleze glicemia.

Dusmanul tau nr 2 trebuie sa fie MANCARURILE PROCESATE!

Mancarurile procesate nu numai ca contin mult zahar (este posibil sa fie trecuta fructoza in loc de zahar la ingrediente) dar contin si multe chimicale.

Aceste chimicale sunt filtrate ulterior de ficat.

Insa problema este una uriasa in momentul in care ficatul nu mai poate sa isi faca treaba de asimilare a substantelor nutritive in organism si de reglare a tuturor principilor alimentare (proteine, glucide, lipide, saruri minerale), pentru ca este invadat de o multime uriasa de toxine si chimicale.

Dupa cum am spus o alta functie a ficatului este acea de a detoxifica corpul.

Insa cand corpul are prea multe toxine de pe urma acestor mancaruri procesate..ficatul nu mai poate procesa lipidele, proteinele, glucidele..astfel incat NU VEI MAI ARDE GRASIMEA NECESARA!

Dusmanul tau nr 3 trebuie sa fie mancarurile care fac parte din urmatoarea categorie: conservat, prajit, rafinat, pasteurizat si tot ce are alcool, acid, uleiuri hidrogenate, in special renunta la margarina..

Consuma alimentele care accelereaza pierderea grasimii

O scurta lista ar fi urmatoare: ouale, toate legumele, fructele (mai putin cele dulci), pestele, pieptul de pui, untul, nucile, uleiul de masline virgin, baconul, avocado, soia, fainoase integrale, dovleac, fasole, varza..practic toate zarzavaturile.

Cat despre grasimi, exista un mit si anume ca daca mananci grasimi te vei ingrasa.

Lucru fals, deoarece, daca mananci grasimile bune nu numai ca te ingrasi, dar acestea cresc metabolismul si te ajuta sa slabesti.

Exemple de grasimi rele care te ingrasa sunt: uleiul (prajit, fiert), margarina, frisca, snacksurile, chipsurile, mancarea fast-food.

Exemple de grasimi bune care ajuta la slabire: untul, ouale, nucile, uleiul de masline, baconul, avocado.

Un ultim cuvant despre calorii si infometare.

Majoritatea dietelor pun mare pret pe namaratul caloriilor si pe infometare. Numaratul caloriilor nu este deloc necesar, intrucat daca vei elimina mancaruruiele proaste vei realiza urmatorul fapt…

VEI MANCA MAI MULT in fiecare zi si de mai multe ori pe zi, insa doar din mancarurile bune!

Trebuie sa retii ca daca te infometi, corpul va retine grasimea pentru a nu muri, deci nu fa aceasta greseala!

Haideti sa vorbim despre un plan adevarat care va va ajuta sa combinati alimentele permise in asa fel incat sa aveti EFICIENTA MAXIMA.

Pentru a explica cat mai bine acest plan, trebuie sa introducem conceptul de metabolism.

Multi se ingrasa mancand destul de putin, iar altii se delecteaza cu dulciuri si isi pastreaza supletea.

Spunem ca metabolismul este responsabil. Dar daca stim acest lucru, de ce nu il folosim in favoarea noastra?

Organismul metabolizeaza alimentele pe care le consumi si le transforma in vitamine, minerale si nutrimente esentiale. In functie de tipul de metabolism pe care il ai, poti slabi foarte usor daca vei consuma mai mult alimente din clasa celor pe care le metabolizezi foarte bine.

Cele trei tipuri de metabolism.

Tipul carbohidrat.

Dupa cum ii spune si numele, caracteristica pregnanta este buna metabolizare a alimentelor care contin hidrati de carbon (carbohidrati).

Acest metabolism functioneaza la parametrii optimi cu o dieta bazata pe carne alba, produse animale – lactate + oua, legume, fructe si carbohidrati aproape sub toate formele (dulciuri, paste fainoase FARA EXCESE), acestia avand cea mai buna toleranta fata de insulina si indexul glicemic al alimentelor.

Daca te afli in aceasta categorie si vei consuma proteine in exces, ele vor acidifia celulele. In plus, proteinele nu se metabolizeaza, iar organismul le va depozita si se va produce ingrasarea.

Tipul proteic.

Metabolizezi foarte usor alimentele care contin proteine: carnea rosie si alba si derivatele din carne, ouale, lactatele. Mediul organismului tau este acid.

Tipul mixt.

Metabolizezi la fel de bine alimentele cu carbohidrati si pe cele care contin proteine. Deci, fie carne sau vegetale, nu ai probleme cu kilogramele in plus, DACA LE CONSUMI MODERAT.

Atentie insa, consumul unui singur tip de alimente este in mod cert contraindicat. Organismul are nevoie de toate nutrimentele pentru o buna functionare, incluzand vitaminele si mineralele din vegetale, dar si proteinele de buna calitate din carne.

Cu alte cuvinte, daca combinati alimentele permise, conform metabolismului dvs, PUTETI SLABI cu siguranta 3 Kg In 7 Zile, chiar si fara exercitii!

Te rog sa recitesti aceasta pagina cel putin de cateva ori, pana iti intiparesti in minte acest plan..Ce e scris pe aceasta pagina poate valora sanatatea ta.

O scurta recapitulare...

1. Elimina alimentele care te impiedica sa pierzi grasimea..

2. Consuma alimentele care accelereaza pierderea grasimii.

3. Urmeaza un plan in mai multe etape care sa te ajute sa combini alimentele in asa fel incat sa ai EFICIENTA MAXIMA.

Actiuni pe care poti sa le iei chiar acum.

Sper ca ti-ai dat seama cum am reusit sa slabesc 3 kg in 7 zile urmand acesti pasi..Acum ce trebuie sa faci este sa incepi planul.

Elimina definitiv alimentele daunatoare si consuma alimentele care accelereaza pierderea grasimii. Foloseste-te de toate informatii postate...valoreaza cat sanatatea ta. Cel putin pentru mine stiu ca au valorat!

Bineinteles e mult mai mult decat ce am prezentat...

Tocmai de aceea in acest moment trebuie sa iti iei un angajament. Trebuie sa iti schimbi atitudinea, sa incepi acest plan si sa faci parte dintr-o comunitate de oameni care sunt exact in aceasta situatie..

Acest lucru s-ar putea sa nu fie pentru toata lumea!

Mi-a luat zile intregi sa sumarizez aceste pagini despre cum am reusit sa slabesc..si mi-a luat luni intregi sa creez o comunitate cu oameni pe care cred ca ii pot ajuta.

Acum este randul tau sa faci parte din aceasta comunitate - Comunitatea CumSlabesc!

Daca inca nu crezi ca poti slabi doar schimbandu-ti alimentatia si stilul de viata...atunciComunitatea CumSlabesc nu este pentru tine. Iti poti continua viata in acelasi ritm pana cand intr-un final sanatatea iti va fi pusa in pericol..

Dar daca crezi ca poti slabi urmand planul prezentat...atunci te rog citeste mai departe pentru a afla cu exactitate cum poti accesa Forumul Comunitatii CumSlabesc si cum poti sta de vorba si cu ceilalti membri ai comunitatii....

Apoi putem continua discutia...

“Descopera In Detaliu Planul In Mai Multe Etape Pe Care L-am Urmat Reusind Sa Slabesc 3 Kg In 7 Zile, Doar Schimbandu-mi Alimentatia Si Stilul De Viata...Si Cum Poti Obtine Si Tu Exact Aceleasi Rezultate...”

Acum pot sa te ajut indeaproape sa slabesti!

Este esential sa urmezi un plan in mai multe etape care sa te ajute sa iti schimbi treptat alimentatia.

Bineinteles e mult mai mult decat atat...

Tocmai de aceea am creat pentru tine gratuit “Ghidul Lunii Septembrie” al Comunitatii CumSlabesc, acolo unde intru in mai multe detalii despre planul pe care l-am urmat si unde iti ofer o perspectiva total diferita. Iti voi spune cateva lucruri despre slabire si diete, pe care probabil nu le-ai mai auzit pana acum...nici macar pe acest site.

Sunt lucruri mai avansate la care doresc sa aiba acces doar cei care cred si vor cu adevarat sa slabeasca sanatos si definitiv.

Iata ce cuprinde "Ghidul Lunii Septembrie" al Comunitatii CumSlabesc (200 pagini) oferit gratuit:

Cum sa aflati ce tip de metabolism aveti.

Cum sa creati o dieta personalizata in functie de tipul de metabolism.

Care sunt mancarurile recomandate si interzise pentru fiecare tip de metabolism.

Exemple de plan meniu zilnic pentru fiecare tip de metabolism.

Care sunt alimentele interzise, indiferent de metabolismul pe care il aveti.

Totul despre calorii si care este legatura acestora cu tipul de metabolism.

Cu ce puteti inlocui alimentele interzise, in cazul incare nu puteti sa va abtineti de la ele.

Ce trebuie sa faceti pentru a nu mai pune niciodata kg inapoi.

Cum puteti avea un corp frumos dupa ce ati slabit.

Capitol recapitulativ cu primii pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru a incepe sa slabiti imediat.

Cum sa va recapatati increderea in sine si sa aveti o viata fericita.

Si multe altele...

Deasemenea Ti-am Pregatit Gratuit Si Aceste Bonusuri!

1. Ghid "Testul Tipului De Metabolism" care va cuprinde o serie de intrabari la care trebuie sa raspundeti pentru a afla cu exactitate tipul dvs de metabolism. Tot aici veti gasi informatii detaliate despre fiecare tip de metabolism in parte.

2. Ghid "Retete Pentru Fiecare Tip De Metabolism". Aceasta carte va cuprinde zeci de retete pentru fiecare dintre tipurile de metabolism.

3. Ghid "Jurnalul CumSlabesc". In acest jurnal vom nota ce am mancat, cand am mancat si cum ne-am simtit dupa ce am mancat; precum si rezultatele care se vor vedea dupa primele zile, saptamani..Dorim ca fiecare dintre dvs sa faca public acest jurnal pe forum.

4. Ghid complet "Cum Sa Ai Un Abdomen Plat" care va curpinde un plan cu o dieta speciala si o serie de exercitii revolutionare. Puteti urma acest plan accelerat in cazul in care marea parte a grasimii este abdominala.

5. Forumul CumSlabesc. Aici va vom sustine si da sfaturi personalizate, iar comunitatea CumSlabesc va fi impreuna si fiecare membru isi va impartasi rezultatele.

6. Drept un ultim bonus, vom oferi acces instant pe forumul CumSlabesc imediat dupa ce veti plasa comanda pentru manualul CumSlabesc.

Comandati acum si vei beneficia de aceste bonusuri gratuite! Comanda acum si slabeste chiar de astazi.

Click aici daca vrei "Ghidul Lunii Septembrie" al Comunitatii CumSlabesc!

Daca doresti sa primesti ghidul, trimiterea coletului se face prin Posta Romana si pretul este de 0 RON (GRATUIT) + taxele de ambalare si transport 19.98 RON.

In total, pentru ridicarea coletului de la Posta va trebui sa platesti doar taxele de ambalare si transport 19.98 RON.

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta pana maine ca sa incepi dieta. Nu astepta sa iasa soarele afara sau sa primesti o invitatie la nunta ca sa incepi sa scazi in greutate. Nu astepta nici macar pana mai diseara (dupa ce savurezi o Pizza). CHIAR ACUM este cea mai potrivita perioada ca sa incepi o dieta!


Pentru orice nelamurire sau intrebare va rugam sa ne contactati la:

CumSlabesc@ymail.com
Nr. Telefon: 0742578230

Asa arata interiorul Intestinelor tale ?

Citiva specialisti in sanatate spun ca 90% din imbolnaviri si boli se datoreaza unui colon murdar!

La inceputul secolului 21, statisticile ne spun ca unul din trei persoane va avea cancer. Tot mai multi oameni mor din cauza cancerului de Colon, mai multi ca oricind. Acesta este acum cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general. Individual, cancerul de Colon se situeaza pe locul doi dupa cancerul de plamin la numarul deceselor cauzate de cancer in S.U.A., curmind viata a peste 50.000. de barbati si femei. Majoritatea oamenilor inca se mai gindesc ca: " Mie nu mi se poate intimpla asa ceva!" Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rind. O persoana obisnuita acumuleaza in colon dealungul anilor, intre 2,5 si 11 kilograme de reziduri metabolice. In unele cazuri la autopsii au fost descoperite intestine in care erau depuneri care cintareau 18 kg si aveau o lungime de 30 cm, lasind in intestin un canal ingust cu diametrul unui creion. Aceste 18 kg se datorau unor straturi inchegate de mucus intarit amestecate cu materie fecala, avind denumirea de placa mucoida.

Aceasta placa are o culoare neagra-verzuie si seamana bizar cu cauciucul intarit al unei anvelope ( vezi foto ). Placa mucoida poate varia considerabil in functie de starea chimica din intestinul persoanei respective. Poate fi tare si casanta; poate fi tare si densa, dura, umeda si elastica, moale, tare si lipicioasa, subtire si are diferite culori: de la cafeniu, negru, sau negru-verzui la galben sau gri si uneori emana un miros intepator.La temperatura de 37 grade placa incepe sa intre in descompunere raspindind toxine si otrava in circuitul sanguin si implicit in tot corpul provocind probleme de sanatate.

Acumularile de reziduri metabolice provoaca raspindirea bacteriilor si toxinelor peste tot in organism cauzind diferite boli si chiar decesul.


Este probabil sa am si eu aceasta placa mucoida?

Daca mai multi ani la rind ai avut o dieta compusa din urmatoarele:

  • alimente de origine animala ( inclusiv produse lactate )
  • alimente prajite
  • cafea sau ceai
  • zahar
  • faina alba
  • grasimi hidrogenate ( margarina )
  • mincare incalzita la microunde - alcool
  • medicamente
  • chimicale toxice
  • metale grele ( inclusiv mercurul dentar ) probabil exista acumulari de
  • reziduri metabolice in colonul tau.

Alimentatia noastra este bogata in alimente cu grad inalt de procesare si continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive si fibrele vegetale sint eliminate iar procesul de incalzire schimba structura moleculara a alimentelor si distruge viata si energia. La acestea se adauga lipsa de exercitii fizice si miscare in mod regulat. Tot aici se adauga si stresul ritmului de viata alert al zilelor noastre si stresul electomagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, masini, aparate, etc. Credeti sau nu Dr. Richard Schulze si altii au tratat oameni in clinicile lor care aveau doar UN SCAUN, ODATA PE LUNA! Oare unde mergea toata mincarea pe care o consumau? Acesti oameni aveau intestinele solidificate. Celelalte organe ale lor erau strivite de acest surplus de materie.

Animalele salbatice care traiesc conform destinatiei lor naturale nu au astfel de probleme. Aceste probleme nu sint cauza unui accident. Stilul nostru de viata indepartat de natura este cauza lor.

Moartea Incepe In Colon!

Aceasta declaratie a fost facuta de omul de stiinta rus, Elie Metchnikoff , detinator al Premiului Nobel... si.... este foarte adevarat!

Fara doar si poate, daca vrei sa traiesti o viata lunga si sanatoasa....cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci ...este sa te Asiguri ca ai un colon curat si sanatos.
Te-ai intrebat vreodata daca corpul tau este la fel de curat in interior precum in exterior?

  • Majoritatea dintre noi facem dus sau baie in fiecare zi.
  • Ne spalam dintii de mai multe ori pe zi.
  • Deasemenea ne spalam parul cu sampon zilnic.

Obisnuim sa ne facem manichiura si pedichiura sa ne asiguram ca unghiile noastre sint curate si atractive.Dar majoritatea dintre noi evitam sa ne asiguram ca interiorul organismului nostru este curat... pina cind....apar simptomele unei boli sau chiar sa instalat deja boala, oferindu-ne semnalul de desteptare.
Realitatea este, ca sistemul digestiv ( in special colonul ) este "sistemul de canalizare" al corpului nostru.Daca dorim sa ne bucuram de o sanatate buna, acest sistem necesita o curatire regulata.

Daca suferi de:

  • Sindromul Colonului Iritabil ( IBS )
  • Constipatie
  • Dureri de stomac
  • Oboseala si lipsa de energie
  • Probleme digestive

Este aproape sigur ca ai un colon "murdar" si plin cu toxine. Defapt, un colon plin cu toxine pesemne contribuie la aproape toate bolile de care sufera rasa umana.

De Ce Un Colon Curat Este Atit De Important!

Noi toti sintem expusi zilnic actiunii a mii de toxine si chimicale nesanatoase. Toate acestea le introducem in organism din hrana pe care o mincam, apa pe care o bem, aerul pe care il respiram si medicamentele prescrise pe care le luam.

Aceste toxine si chimicale periculoase impreuna cu alimentatia moderna conduc la probleme digestive, constipatie, ingrasare, oboseala si lipsa de energie, dureri de cap si multe alte maladii umane oribile. Crezi sau nu autopsiile au dezvaluit ca 80% din persoanele decedate au avut un colon infundat cu reziduri metabolice.

Dar vestea buna este, ca exista o cale usoara sa-ti eliberezi organismul de excesul de reziduri metabolice si acumulari de toxine!

Exista o cale usoara pentru tine sa scapi de:

  • constipatie
  • oboseala
  • exces in greutate
  • respiratie urit mirositoare
  • scaun urit mirositor
  • indigestie
  • probleme ale pielii, eruptii,etc
  • sindromul colonului iritabil
  • burta proeminenta
  • raceli frecvente
  • hemoroizi
  • gaze si balonare
  • dureri de cap frecvente
  • infectie cu Candida

......si aproape toate celelate boli ale omenirii!

Acest lucru este posibil datorita expertilor nostri in sanatate care au dezvoltat un program de curatire si detoxifiere extrem de sigur si eficient.Produsul nostru se numeste COLON CLEANSE si este salvatorul de vieti virtual pentru zeci de mii, de oameni suferinzi.
COLON CLEANSE te scapa de TOATE depunerile toxice de reziduri metabolice din sistemul tau digestiv. Utilizarea regulata a produsului nostru previne acumularea si depunerea rezidurilor metabolice.

Nu vei mai suferi de efectele infundarii cu mucus, toxine si reziduri metabolice.
Formula noastra nu numai ca pastreaza colonul tau curat, el deasemenea mentine miscarea de eliminare libera, rapida si eficienta a rezidurilor metabolice din organism. Inmoaie si elimina rezidurile toxice depuse dealungul anilor in cutele si crevasele sistemului digestiv.
Cu programul nostru COLON CLEANSE NU TREBUIE sa urmezi o dieta speciala sau sa postesti.Nu este necesar sa fii tot timpul in preajma unei toalete.Sistemul nostru este foarte blind, in citeva zile ti se va forma un ciclu previzibil.
Trebuie deasemenea sa stii....

Un Colon Curat Este Primul Pas Spre Un Stomac plat!

Defapt, daca vrei sa slabesti, primul pas este sa-ti cureti colonul deabinelea. Daca nu faci acest pas aproape orice program de slabire este sortit esecului. Dar, cu un colon curat, poti avea un stomac mai plat, poti pierde excesul de greutate, si ca un bonus, te vei bucura de sfirsitul tuturor problemelor dermatologice pe care le-ai avut.
Iar adevarul este, ca pastrindu-ti colonul curat ati oferi sansa de a trai o viata lunga si sanatoasa...

Iata ce primesti cind comanzi produsul COLON CLEANSE:
Un produs complet, usor de utilizat, pentru curatirea interna si detoxifierea corpului tau. O formula speciala care actioneaza in armonie cu organismul tau pentru a obtine rapid rezultate:

.....un colon curat si sanatos....in doar citeva saptamini!

COLON CLEANSE - contine Psyllium de calitate exceptionala, o planta medicinala, cerealiera a carei saminta este bogata in fibra vegetala comestibila. Administrat sub forma de tratament COLON CLEANSE elimina in mod eficace rezidurile toxice depuse pe peretele intestinului. Calmeaza si protejeaza tractul intestinal in timpul curatarii. COLON CLEANSE este indeajuns de placut si sigur pentru a putea fi utilizat zilnic.

Ingredient activ: Coaja de Psyllium

Important: COLON CLEANSE este un produs 100% natural, 100% vegetal si 100% pur.

NU CONTINE: faina, zahar, oua, soya, gluten, porumb, lapte, drojdie, coloranti sau conservanti.

Iata ce spun clientii nostri...

"Ma numesc Ana A, locuiesc in judetul Brasov, consum de 3 luni produsul Colon Cleanse pe care l-am procurat de la firma dv. Am promis ca voi trimite opinia mea in legatura cu acest produs.In primul rand am sa va spun ca am 55 de ani si am avut o munca pe cat de sedentara pe atat de stresanta. Inca de la 20 de ani am avut probleme de sanatate si anume: tulburari de tranzit intestinal, cand constipatie cand diaree, depresii, atacuri de panica, greturi, dureri articulare, dischinezie biliara, raceli foarte dese si multe altele. Am inghitit medicamente, cam 10 tablete/zi, tablete care puteau sa ma omoare daca nu as fi fost atat de rezistenta. In anul 2004 m-am internat pentru a-mi face un bariu si m-am trezit ca mi-au scos colecistul. Abia dupa acest lucru au inceput problemele grave de sanatate.Timp de 4 ani mi-au spus medicii la care m-am prezentat ca nu trebuia operat colecistul deoarece pe langa faptul ca am avut virusul hepatic B ( s-a vindecat si au ramas anticorpi ) am sindromul intestinului iritabil, gastroduodenita cronica, steatoza hepatica (de la abuzul de medicamente, alcool nu am baut niciodata), atac de panica, stare avansata de depresie. Am descoperit ( m-am rugat mult la Dumnezeu ) acest miraculos produs, COLON CLEANSE, pe care l-am comandat (de fapt sotul meu m-a incurajat sa-l comand vazand cum ma chinui, mancand doar carne de pui fiarta si supa strecurata) iar dupa o saptamana am baut chiar si o cafea ,lucru pe care nu l-am mai facut de 4 ani. Am slabit 7 kg, am renuntat la medicamentele pe care le-am luat dupa operatie : colospasmin , epirax, nospa, debridat, ibutin, kreon, xanax, diazepam, farcovit, liv52.esentiale, lagosa, carbune medicinal, omeran, hepaton plus, si altele. In plus de la un scaun diareic sau senzatia ca trebuie sa merg la toaleta si sa am un scaun sub forma de creon am ajuns sa am scaun normal, sa elimin gazele, sa mananc ca un om normal (evit prajelile pentru ca nu doresc sa am probleme cu pancreasul sau alte organe) nu am pus nici 100 de grame pe mine ( la greutate ma refer ). A inceput si sotul meu sa ia din acest produs, a slabit si nu mai are problemele pe care le avea, mai exact (asta am simtit si eu ) cand se trezea dimineata se odihnea pe marginea patului pentru ca isi simtea picioarele foarte grele. Toti prietenii si cunostintele mele au vazut rezultatele favorabile care s-au produs la noi si au comandat si ei COLON CLEANSE. Se simt excelent .Eu, i-au cate o lingurita pe zi deoarece fructe cu coaja chiar nu am curaj sa mananc, lucru pe care nu l-am facut nici in copilarie, prefer fibre vegetale. Am facut un set de analize si au fost uimiti si medicii cand au vazut ca au scazut transaminazele la jumatate, colesterolul, glicemia, chiar si VSH/ul si toate analizele au iesit excelente.O sa va mirati, dar m-au rugat sa le comand si lor acest produs.Eu beau obligatoriu 2,5 liltri de apa plata. Puteti sa beti si apa de la fantana sau de la robinet,eu am ramas cu o fixatie ca apa plata ma protejeaza de a nu lua giardia de care cred ca am scapat luand acest produs COLON CLEANSE. Am inceput de o saptamana sa i-au LIVER CLEANSE (produs pe baza de plante si vitaminaB6, pentru ficat ) si nici nu pot sa va spun ce minune este pentru ficat.

Va doresc multa sanatate si va multumesc ca ati adus in Romania aceste minunate miracole (produse) pentru sanatate!"

Ana A., Brasov

"Va multumesc din suflet ca existati si ca exista acest produs COLON CLEANSE. Este a doua luna ca il folosesc si ma simt foarte foarte bine. L-am recomandat si prietenilor mei ,care la rindul lor au inceput detoxifierea. Va multumesc!"

Cu respect, E. Span

D-le Sipos Jozsef

"Suntem niste batranei , trecuti , de multa vreme la varsta a treia . Nu credeam ,ca mai exista ceva , care sa ne aduca un echlibru ......... Am urmat tratamentul recomandat , adica 1 lingurita , dizolvata in 200ml ceai , dimineate si seara , cu 1/2 ora inainte de masa .Dupa 2 saptamani , rezolvarea necesitatilor , nu a mai fost o problema. Ne simtim din ce in ce mai bine , si dorim sa contiunam acest tratament .... este minunat !!!! Cu fiecare zi ce trece , simtim tot mai mult efectul de detoxificare a organismului . Suntem mai optimisti ,cu mai mult chef de viata , .... si mai in putere .Va multumim , pentru acest ajutor pe care l-am gasit pe " internet ", care rezolva multe probleme . De asemeni va multumim pentru promptitudinea cu care raspudeti comenzilor si intrebarilor."

Cu multa consideratie din partea fam .-Botosani

"Sanatatea pentru mine este mai presus de toate, nu are valoare in nicio moneda sau bancnota in circulatie din lumea intreaga, ea poate fi masurata prin calitatea anilor ce ne stau pe umerii fiecaruia. Calitatea acestor ani trecuti nu o putem obtine decit prin a preveni zi de zi, ceas cu ceas aparitia unor complicatii privind buna functionare – metabolizare a ceea ce "punem in gura", pentru a putea trai. Folosesc Colon Cleanse cu cea mai mare incredere pe care am capatat-o consumindul zilnic si observind calitatea si cantitaea scaunului meu. Am reusit sa am un scaun de un format, culoare si consistenta normala pentru virsta mea de 60 de ani si cu regularitate zilnica, chiar aproape la aceeasi ora in fiecare dimineata. Il recomand cu toata sinceritatea tuturor celor care doresc sa-si rezolve multe probleme de sanatate, pentru ca de "sanatatea si acuratetea" colonului depinde starea noastra psihica si fizica. O persoana cu un colon neevacuat este mereu irascibila, cu o stare de oboseala permanenta, somnolenta si fara pofta de viata. Tin sa va multumesc ca ati adus si in Romania acest miraculos produs! Inchei dorindu-va mult succes in continuare , la fel cum si eu continui aici in Brasov sa fac cunoscut acest produs gandinduma la sanatatea semenilor mei."

Cu mult respect, M.Padurean, Brasov

"La multi ani fericiti si sanatosi! Va rog sa-mi expediati coletul prin Posta Romana. Dupa primul tub chiar am impresia ca simt mai bine, mai ales ca am reusit sa ma las si de fumat! Doar rareori mai simt nevoia unei tigari, poate ma ajuta si procesul de detoxifiere."

Va multumesc, Andrada

"Buna! Numele meu este Ghita Gheorghe va multumesc din suflet pentru informatiile oferite referitor la COLON CLEANSE cu ajutorul dv. l-am cunoscut, de 2 luni am terminat si eu si sotia mea tratamentul. L-am facut si noi si parintii si copiii nostri, totodata l-am recomandat si tuturor prietenilor. Sa ai un colon curat este intradevar o minune, inca o data mii de multu- miri si sarbatori fericite si un an mai bun!"

Ghita G.

"Am inceput sa consum Colon Cleanse in urma mai multor probleme de greutate, mai precis incepusem sa ma ingras de la o luna la alta, in conditiile in care niciodata pana la varsta de 35 de ani nu am facut vreo cura de slabire, nu m-am abtinut de la mancare si nu am depasit niciodata 55 kg, la o inaltime de 161 cm.. De 4 ani lucrez intr-o banca si viata tot mai sedentara pe care am inceput s-o duc a inceput sa isi arate efectele. In 4 ani m-am ingrasat 6 kg, am schimbat 2 masuri la haine. Eram disperata, nu-mi placea de mine, nici o haina nu mai statea pe mine cum trebuie,eram constienta ca trebuie sa fac ceva. Intamplator cautand ceva pe internet am dat peste un site cu reclama la Colon Cleanse si mi-am comandat imediat o cutie. Asta se intampla in 2009 luna iulie, inainte de a implini 40 de ani, recunosc ca inca din prima zi nu-mi placea gustul, dar, am sunat la firma Wellness si am vorbit cu Dl Sipos care m-a invatat sa consum Colon Cleanse cu iaurt. Incetul cu incetul a inceput sa-mi placa, dar mai ales imi placea pt ca imi reglase tranzitul intestinal cu care aveam probleme de la nasterea copilului meu, mi-a redat vitalitatea si...dupa 2 cutii de Colon Cleanse am inceput sa scad in greutate. Mai precis am revenit la 55 kg, asta a fost cadoul meu de Craciun, chiar inainte de 15 decembrie 2009 m-am cantarit si am descoperit ca am din nou 55 kg!!! Sunt foarte fericita, am recomandat Colon Cleanse si altor prieteni de ai mei, unii si l-au comandat si sunt la fel de multumiti de efectele produsului! Doresc sa-i multumesc Dlui Sipos pt rabdarea de a vorbi cu mine la telefon si de a ma indruma, sunt un client destul de reticent, dar dansul a reusit sa imi schimbe parerea despre produs inca de la inceput si pt asta vreau sa-i multumesc inca o data, practic mi-a redat increderea in mine, mi-a redat sanatatea! Va doresc un An Nou cu sanatate si multe impliniri!"

Corina S., Cluj-Napoca

"Va multumesc pentru tot sunteti corecti si punctuali ma bucur ca va cunosc. Ma simt minunat dupa acest produs natural COLON CLEANSE. Dumnezeu sa va aive in paza!"

C.Anisoara, Sat Argeselu

"As dori 1 flacon din produsul COLON CLEANSE cu respect si mii de multumiri! Foarte bun produsul am mai comandat la dumneavoastra pana acum de 2 ori si sunt foarte multumita.Va doresc sarbatori fericite! Astept comanda."

P.Claudia, Bucuresti

DA, Jozsef ! Trimite-mi Produsul Colon Cleanse URGENT!

Sint pregatit sa simt energia si sanatatea vibranta dobindita prin curatirea interna!Am inteles ca utilizind produsul Colon Cleanse este calea ce-a mai rapida, usoara si sigura de a o dobindi. Am inteles ca:

  • Din momentul in care comanda mea este procesata, voi primi coletul ramburs in
    aproximativ 4 zile lucratoare
  • Am inteles ca in timpul utilizarii produsului Colon Cleanse, nu trebuie sa-mi schimb
    programul zilnic obisnuit.

NU TREBUIE sa postesc sau sa urmez un regim alimentar special. Ma voi putea bucura de efectele benefice ale produsului, urmind pas cu pas modul de utilizare, foarte simplu.

* Voi achita 129 RON ramburs in momentul in care ridic coletul la oficiul postal.
Comanda produsul Colon Cleanse ASTAZI. Nu Vei Regreta.
tel: 0744-534558; 0740-475398 e-mail: contact@wellnessplusint.com